Geld voor Houtmanpad geregeld (HD 11 april 2013)

Het college van Gedeputeerde Staten paste eenvoudigweg tijdens het spel de spelregels aan en maakt daarmee subsidietoekenning alsnog mogelijk.
De subsidie, waarvoor de gemeente niet tijdig aan alle voorwaarden voldeed (3e verlengingstermijn verstreek op 31-12-2012), valt nu onder een andere uitvoeringsregeling die sinds vandaag, 11 april 2013 van kracht is.
Ook voelt de provincie zich geenszins geroepen zich te verantwoorden voor de kwaliteit van uitvoering van het project Houtmanpad en legt de volledige verantwoordelijkheid daarvoor bij de gemeente. Afbeelding

Advertenties

Over Stichting Behoud Houtmanpad

Met Weblogs voor bedrijven help ik kleine zelfstandige ondernemers een blog opzetten en onderhouden waarmee zij zich kunnen profileren naar hun bestaande en potentiele klanten. Tevens produceer ik webvideos waarin de ondernemer zichzelf persoonlijk optimaal kan presenteren op zijn/haar website/blog. Deze videos worden aan de hand van een persoonlijk interview met de ondernemer gemaakt.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Geld voor Houtmanpad geregeld (HD 11 april 2013)

  1. schrijnend gevalletje van bestuurlijke ongehoorzaamheid – gemeente wint – hoeft niet langs af en asfalteert lekker verder over de burgers die dachten met een democratische bestuur van hun stad te maken te hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s