GroenLinks wethouder luistert niet naar gemeenteraad

Partijpolitieke belangen zijn blijkbaar belangrijker dan politieke realiteitszin. Steeds meer partijen beginnen in te zien dat het fietspad een heilloze zaak is.
De fracties moeten daarom ook NU hun verantwoordelijkheid als volksvertegenwoordigers nemen.
Tijdens de raadsvergadering was het schrijnend om te zien en horen hoe volgzaam GroenLinks en de PVDA zich opstelden ten opzichte van de wethouder. Vooral GroenLinks laat zien dat zij haar groene imago zwaar verloochent, ondanks haar krampachtige pogingen om met een meldpunt voor bomenkap mooie sier te willen maken.
Zie: http://haarlem.groenlinks.nl/GroenHaarlem
De wethouder, die deze positie bekleedt namens GroenLinks, toont zelf geen enkele visie, verschuilt zich achter zijn taak van bestuurder en wast zijn handen in onschuld, maar drukt achter de schermen koste wat kost zijn zin door! 

OPROEP 1
Stuur een bericht aan GroenLinks Haarlem op hun Facebookpagina https://www.facebook.com/pages/GroenLinks-Haarlem met als bijlage dit krantenartikel en de vraag hoe GroenLinks kan verklaren dat zij voornemens is zélf ruim 30!!! gezonde bomen onnodig te kappen (en de enige groene oever af te graven) t.b.v. de aanleg van het fietspad Houtmanpad maar wel pretenderen GROEN hoog in het vaandel te hebben door het Meldpunt Bomenkap in het leven te roepen met als ondertitel GroenLinks roept bewoners op, te melden wanneer struiken en bomen sneuvelen in hun omgeving. Met name wanneer dat schijnbaar onterecht en onnodig gebeurt.”
Groen Links kan zich echter daadwerkelijk verantwoordelijk opstellen voor Haarlems groen door NU een halt toe te roepen aan de fietsverbinding over het Houtmanpad!!!

OPROEP 2
Vul het formulier in bij het meldpunt bomenkap van GroenLinks en meld de onnodige én onterechte kap van ca. 30 prachtige bomen langs het Houtmanpad via http://haarlem.groenlinks.nl/GroenHaarlem

De stichting bereid zich thans voor op de zitting in het hoger beroep op 29 juli 2013 tegen het besluit van de Provincie Noord-Holland om de subsidietoekenning na het verstrijken van de 3e verlengingstermijn onder een andere regeling onder te brengen met soepelere voorwaarden.

Advertenties

Over Stichting Behoud Houtmanpad

Met Weblogs voor bedrijven help ik kleine zelfstandige ondernemers een blog opzetten en onderhouden waarmee zij zich kunnen profileren naar hun bestaande en potentiele klanten. Tevens produceer ik webvideos waarin de ondernemer zichzelf persoonlijk optimaal kan presenteren op zijn/haar website/blog. Deze videos worden aan de hand van een persoonlijk interview met de ondernemer gemaakt.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s