Actie lobbyclub Fietsersbond: doorgaan met Houtmanpad!

De Fietsersbond kwam afgelopen maandag met een persbericht naar alle fractieleden én de pers waarin het de fracties oproept om donderdagavond a.s. TEGEN de motie van de Actiepartij te stemmen. 
De Actiepartij diende afgelopen maandag tijdens de eerste Kadernota bespreking de motie in die pleit voor het definitief sluiten van het project en dossier Houtmanpad.
De Fietsersbond, die in het verleden liet weten geen prioriteit te geven aan de fietsverbinding Houtmanpad, schermt nu met het “weggooien” van geld door de gemeente indien zij het plan afblaast. 
Het persbericht van de Fietsersbond getuigt van een zienswijze waarbij het eigenbelang van deze lobbyclub voorop staat. Waar het echter daadwerkelijk om zou moeten gaan in
deze tijd van grote financiële problemen is gezond verstand en we kunnen alleen maar heel hard hopen dat het daar onze bestuurders niet aan ontbreekt.
Op het persbericht van de Fietsersbond heeft de Stichting Behoud Houtmanpad e.o. naar alle fracties een reactie met bijlage gestuurd waarin zij haar op feiten gebaseerde tegenargumenten uiteenzet.
Landelijk pleit de Fietsersbond overigens voor onderhoud aan bestaande fietspaden en niet voor aanleg van nieuwe verbindingen.
Zie voor het persbericht van de Fietsersbond én de reactie van de stichting hierop: https://houtmanpad.wordpress.com/nieuws-2/fietsersbond-roept-fracties-op-te-stemmen-voor-aanleg-fietsverbinding/
De Stichting Behoud Houtmanpad hoopt op een grote opkomst donderdag a.s. vanaf 20.00 uur van Haarlemmers om de fracties aan te moedigen de motie vooral WEL te steunen!!!

Advertenties

Over Stichting Behoud Houtmanpad

Met Weblogs voor bedrijven help ik kleine zelfstandige ondernemers een blog opzetten en onderhouden waarmee zij zich kunnen profileren naar hun bestaande en potentiele klanten. Tevens produceer ik webvideos waarin de ondernemer zichzelf persoonlijk optimaal kan presenteren op zijn/haar website/blog. Deze videos worden aan de hand van een persoonlijk interview met de ondernemer gemaakt.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s