Teken petitie

Teken hier de petitie: http://petities.nl/petitie/houtmanpad-is-mooi-zat

De gemeente Haarlem heeft het onzalige plan opgevat om het authentieke Houtmanpad met zijn landelijke karakter om te toveren in een doorgaande snelweg voor fietsers en scooters richting zee. De gemeente zal nooit in staat zijn het scooterverbod te handhaven. Daarom moet het Houtmanpad blijven zoals het is!

Een rustig pad waar je de vogels nog kunt horen fluiten. Snelle fietsverbindingen zijn er al voldoende!

Teken hier de petitie: http://petities.nl/petitie/houtmanpad-is-mooi-zat

 

Advertenties

6 reacties op Teken petitie

 1. Anoniem zegt:

  het is een onzalig, onwijs plan. Het handhaven dat er geen brommers of groepjes wielrenners zullen komen is een lachertje. Hetg visserspad naar Zandvoort wordt regelmatig gebruikt door groepjes brommers en scooters. Op het fietspad Vlaamse weg rijden regelmatig 2 scooters naast elkaar. Dit is ook niet te controleren. Dit moet op het Houtmanpad voorkomen worden. Het Houtmanpad is inderdaad mooi zat!ellie beeren@hotmail.nl

 2. jp zegt:

  Sinds jaar en dag staan er bordjes die aangeven dat het Houtmanpad een VOETPAD is.
  Sinds jaar en dag worden die borden genegeerd en fietsen en brommen de mensen er lustig op los, te beroerd om de Zijlweg of de Vlaamseweg te nemen.
  Sinds jaar en dag loop en liep ik over het pad en probeerde de fietsers en brommers te negeren.
  Sinds jaar en dag fiets ik over de Zijlweg of Vlaamseweg om naar de stad te fietsen.
  Sinds jaar en dag geniet ik van het Houtmanpad zoals het NU is.
  Sinds jaar en dag vraag ik mij af wie hier nu iets fout doet…

 3. Anoniem zegt:

  Ik geniet van het pad, of ik er nu loop of fiets…we zitten elkaar niet in de weg want er is genoeg ruimte. Het gaat om de rust en elkaar de ruimte gunnen en geven. Iets minder rechtlijnig en iets meer vriendelijkheid en tolerantie past iedereen het beste. De huidige situatie biedt genoeg ruimte voor wandelaars en fietsers. Brommers tasten de rust aan, vervuilen en zorgen voor gevaarlijke situaties, dus dat die niet op het pad thuishoren is evident.

 4. Anoniem zegt:

  Een stupide plan. Niemand is blij ermee, en de Gemeente kan betere bestemmingen voor ons geld vinden!

 5. Anoniem zegt:

  Ik wens al jaren dat er een goede oplossing komt voor voetgangers én fietsers.
  Na een regenbui is ’t onmogelijk te lopen over ’t voetpad, aangezien ’t voetpad hierna is getransformeerd in één grote waterplas. Een voetpad met daarnaast een geasfalteerd fietspad lijkt mij een prima oplossing, mits deze 2 paden niet bijeenkomen. De huidige situatie is voor mij al jarenlang onwenselijk en ik kijk uit naar een voetpad waar ik, ook in de regen, met droge voeten over kan wandelen, zonder dat ik word lastiggevallen door fietsers. Tegelijkertijd is mijn wens een fietspad, los van ’t voetpad, zodat ik ook als fietser de voetgangers niet meer hoef lastig te vallen.
  4 Maal per dag maak ik gebruik van ’t fietspad, altijd op de drukste momenten van de dag (schooltijden). Ik denk dat heel veel mensen, die ook op deze tijden gebruik maken van ’t Houtmanpad, dolgraag iets aan de huidige situatie willen veranderen.

 6. michael rieu zegt:

  als verwoed wandelær is het voor mij een “must” om het unieke Houtmanspad aan te doen, dat mij brengt naar het Koningsbos,de duinen en de zee……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s